Voldtægt tilladt mod ikke-muslimer
skrevet af bogen:Racisme mod danskere. forlaget Rafael ISBN 978-87-91107-32-0

I forbindelse med det stadig stigende antal voldtægter og gruppevoldtægter mod vestlige kvinder i Europa udført af personer især fra Mellemøsten er følgende væsentligt:
Voldtægt tilladt mod ikke-muslimer

Irans præsident Ahmadinejads personlige åndelige vejleder Ayatollah Mohammed Taqi Mesbak-Yazdi: ”For den, som følger islam, er voldtægt og salg af stoffer tilladt, hvis det er vendt mod islams modstandere(al opponents of islam). Voldtægt er tilladt i en hvilken som helst situation overfor en person, som er imod muslimsk juras lederskab (Velayat-e-Faqih). For at forblive  ren, skal den, som udøver voldtægten, foretage en rituel valsk og bede til Allah under voldtægten. Er personen, der voldtages, kvinde, er det tilladt at voldtage hende via vagina eller anus. Det kan være godt med et muslimsk viden, som er mand. ”(Terrorism Information Center august 2009). Disse ledere står bag bygning og finansiering af stormoske på Nørrebro).

Se også dette uddrag af Tariquah-jihads fatwa for Nørrebro (2001)

”En muslimsk pige må ikke gifte sig med en dansker, for en pige er svag og kan ikke videreføre islam. Hun får mandens kraft ind i sig når de bliver gift, men hun kan ikke give kraft. Hun bliver som et dyr, hvis hun får en dansk mands kraft ind i sig, hun bliver uren og vanærer islam… Danske politikere er korrupte og bliver valgt hvert 4.år og laver hele tiden nye love, mens vore love gælder til evig tid og derfor rene..… Danske kvinder lever urent og drikker og knepper, de skal ud af vores område”.

 

Citater er fra bogen ”Racisme mod danskere” forlaget Rafael.ISBN 978-87-91107-32-0

.
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk