Voldtægter i "etniske" taxaer i Norge mod norske piger og kvinder.
skrevet af Referet frit efter Stavanger Afteblad

Den norske avis Stavanger Aftenblad oplyser, at poltiet efter en stribe voldtægter i Stavanger nu fraråder unge norske kvinder at køre alene i Taxa.
 
Sagen dækker over det forhold man længe har set i Sverige, nemlig en dramatisk stigning i antallet af voldtægter og gruppevoldtægter forøvet af indvandrere hovedsagleigt med muslimsk baggrund og stort set kun mod svenske piger og kvinder.
Den samme udvikling er nu ved at brede sig i større norske byer, men med den dramatiske forskel, at det nu heller ikke er sikkert at køre alene i såkaldte etniske taxaer, dvs taxaer, som ikke køres af nordmænd.
 
De norske nyheder skriver:

- "Ikke ta drosje alene

I løpet av ett år har politiet i Stavanger mottatt seks anmeldelser om voldtekt i drosjer. Nå fraråder de unge kvinner å ta drosje alene hjem fra sentrum.

– Det er dessverre ikke lenger trygt for unge kvinner å ta taxi alene etter en tur på byen. Vi vil derfor oppfordre kvinner til å ha med seg andre i bilen som skal av på samme sted, sier Jørgen Berner Torstensen, politiadvokat i Rogaland politidistrikt, til Stavanger Aftenblad."

Det oplyses at politiet i byen netop har rejst tiltale mod 5 taxachaufører for voldtægt, voldtægtsforsøg og seksuell handling uden samtykke.

I efteråret er allerede en anden taxachaufør på 48 blevet dømt for voldtægt mod en 18 årig norsk pige.

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk