Muslimske argumenter for tørklædet

Du bør ikke vise respekt for kvinder uden tørklæde

Mufti Shahid Medhi; øverste sunnimuslimske gejstlige i Danmark og mufti for tre moskeer i København, og leder af ” Islamisk Kulturcenter”, Brønshøj, hans løn betales af 4 muslimske stater.

”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Og dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet”(DR2 Tal med Gud, 22.9.04).

”Al den kriminalitet, der sker mod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem”. ”Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig”.

”Kvinder gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde”.

”Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Deres påklædning er et samfundsproblem”.

Kvinder skal bære tørklæde hvis de skal have nogens respekt”.(Udtalt til BT 23.9.2004.)

”Så vil der komme mere respekt omkring kvinder. Tørklædet er jo en måde, kvinder kan beskytte sig på. Ellers ligner de jo en billig vare, der bliver solgt ude på gaden. Det er meget umoralsk at rende rundt uden”. Kun muftien kan udstede gyldige fatwaer. (Mufti Shahid Medhi har 11 års islamiske studier ved muslimske universiteter bag sig).

 

Muslimsk lov, sharia, foreskriver kvindens rolle

Lærer og konvertit Musa Kronholt (Hizb ut-Tahrir, København)

”Når jeg går ned ad gaden og ser kvinder uden slør og på cafeer, så får jeg medlidenhed med dem”….

”Islam foreskriver, hvad kvinden står for…!”

 

Urene danske kvinder uden tørklæde er ikke beskyttet af Koranen

Tariqah-Jihad, Danmark,  danske sufimuslimer.

”Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger, og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran. Islam er stor og skal herske i hele verden, som den hellige Koran siger…. Danske kvinder lever urent……og de skal ud af vores område.”

(Uddrag fra deres danske fatwa for Nørrebro af 22.10.2001) .

 

Imam Abu Laban fra moskeen ”Islamisk Trossamfund”, København.

”Sig til dine hustruer og døtre og de muslimske kvinder, at de skal trække deres ydre tørklæder sammen om sig. Dette er det bedste, så de kan kendes som rene og ikke forulempes”. (Koranen sura 33.60). ”Hvis nogen påstår, at dette kan tolkes billedligt, så er det samme som at tolke Koranen efter sit eget forgodtbefindende". (Udtalt til bladet "Folkeskolen" nr.15 , 1998, s.4).

 

Dommen, der indirekte blåstemplede forulempelse af kvinder uden tørklæde

Det danske varehus Magasin tabte i år 2000 den såkaldte "tørklædesag" anlagt af en muslimsk praktikant og Dokumentationscenteret for racisme. Magasin dømtes til at betale en bod på 10.000 kr. til pigen. I dommen anvendtes kun 1.del af Korancitatet: ”Sig til dine hustruer og døtre og de muslimske kvinder, at de skal trække deres ydre tørklæder sammen om sig”. Anden del af sætningen, at ”urene kvinder” uden tørklæde kan forulempes blev fortiet: ”Dette (at de bærer tørklæde) er det bedste, så de kan kendes som rene og ikke forulempes”!! (Koranen sura 33.60). Dommen blev dermed en stor sejer og blåstempling af islamisk shariapraksis og dermed en sejer for praktisk islamisk racisme. Siden er der faldet mange europæiske domme, der går ud fra sharia, heriblandt frifindelse af en mand i Tyskland for hustruvold fordi Koranen påbyder at slå oprørske kvinder.

 

Vantro danskere er af en lavere kategori

”Islams trosretning, spørgsmål og svar, af sheik Muhammad Bin Jamil 2002. Dansk bog i flot firefarvet tryk med spørgsmål- og svarsessioner til brug i danske moskeer vedr. overholdelse af shariaens muslimske love vedrørende tørklæder, mad, renhed, urenhed, etc.:

Du må ”ikke følge de vantros love, for Allah siger: Og de, som ikke dømmer med det Allah har åbenbaret, er Kuffar, vantro, dvs. af en lavere kategori, eftersom de ikke handler ud fra Allahs lov.(Koranen Sura 5.44)”.

 

Kvinder skal slå øjnene ned

 Muhammad Qutb, “Den misforståede religion”, udgivet på det danske muslimske forlag Alif 1992 som vejledning for danske muslimer.

 “Islam anerkender ikke sådanne dumme og usunde aktiviteter, som at kvinderne går ud på gader og stræder, hvis der ikke er nogen virkelig grund til det. Der er helt sikkert ingen, som vil vove at påstå, at kvinderne gennem sådanne aktiviteter kan realisere deres evner og styrke deres selvrespekt.  Når de mennesker, der er imod islam, alligevel insisterer på at foretage disse ting, kan det kun være, fordi de ikke vil erkende åbent, at det, de virkeligt ønsker, er tøjlesløshed… Kvinder skal slå øjnene ned ligesom den hl. profet gjorde…  Lad os alle, mænd og kvinder, unge og gamle, sammen kæmpe den hårde kamp for at skabe en islamisk stat”.(s.107-108).

 

 

Kvinde slået ned i København fordi hun nægtede at bære tørklæde

En 20 årig kvinde har overfor politiet oplyst, at hun blev overfaldet, slået og sparket på vej væk fra sine forældres hjem på Nørrebro. Kvinden forklarede, at mændene allerede uden for opgangen råbte Kuffer, kafir (dvs. vantro) efter hende og ville true hende til at bære tørklæde. Da hun gik videre slog de hende med knytnæveslag i ansigtet så hun faldt om. Da hun forinden havde ringet til sin bror, der kom for at hente hende i en taxa, flygtede mændene, der ville tvinge hende til at bære tørklæde i deres område.(TV 2 nyhederne 28.8.07).

 

Urene kvinder uden tørklæde skal dræbes

I Basra er der alen indenfor de sidste par måneder begået drab på mindst 40 kvinder hovedsageligt fordi de ikke bar tørklæde og dermed blev anset for at besudle den muslimske tro. Nu kræves der også af de muslimske militser at også kristne kvinder skal bære tørklæde ellers vil også de blive straffet på samme vis.( The Times 8.12.2007).

 

 

Skærer næsen af de kvinder som ikke bærer tørklæde

I flere muslimske lande skære man næsen af på kvinder som modsætter sig at bære tørklæde og gør det muslimske samfund urene. Alene i Algeriet er op mod 10.000 (titusinde kvinder) blevet straffet ved at få skåret næsen af. Det skal få dem til at tildække sig i denne verden og skal vise deres synds hæslighed når de af Allah kastes i helvede.

 

 

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk