Kvinden der indfører tørklæde i hjemmeværnet
skrevet af Rolf Slot-Henriksen

Kvinden, der egenhændigt har indført tørklæde i hjemmeværnet

Forvarsminister Carsten Nonbo fra partiet Venstres reaktion er at han synes at muslimske tørklæder er fint i hjemmeværnet. Det tager hjemmeværnschefen stærkt afstand fra.

Maria Mawla, der har iklædt sig tørklæde i hjemmeværnet, betegner sig selv som islamisk fundamentalist, hvilket fremgår af hendes bidrag til bogen ”Muslimsk-dansk dagbog, 19 dagbøger fra Muhammed-krisen”, som Dagbladet Information udgav i 2006 på sit forlag. Mavla er ærkefundamentalist og krævede af sin danske mand, at denne skulle konvertere til islam for at hun som muslim kunne være sammen med ham for en dansk mand, som ikke er muslim er uren ifølge islam. Og ifølge islamisk lov er ”urene mænd for urene kvinder og rene mænd for rene kvinder”. En muslimsk kvinde må ikke gifte sig med en vantro. I sit bidrag til bogen skrev Mawla: "Kald mig fundamentalist, men jeg sætter islam højere end mit eget liv og det såkaldte demokrati, vi i Danmark praktiserer. Jeg nægter at blive "demokratiseret", hvis demokrati indebærer forfølgelse og undertrykkelse af mennesker med en bestemt trosretning."
Magasindommen
Mavla er atter på banen, som overfor varehuset Magasin, som hun tvang til at betale en klækkelig sum, fordi varehuset ikke ønskede tørklæder som en del af sin uniform. Dommen fik sin begrundelse ud fra første halvdel af koranverset "sig til dine kvinder at de skal trække de ydre klæder sammen om sig", mens anden del af koranverset, som er racsitisk, ikke blev nævnt "for at de skal kendes som rene og ikke forulempes". Ideen er her, at kvinder uden tørklæde er urene og dermed kan forulempes, mens kvinder med tørklæder er beskyttet som rene.Det var første gang en dansk domstol anvendte koranvers som begrundelse for en dom.
Ariske danskere:
Mawla skriver som protest mod vittigheder om islam "Hvad forventer hr. og fru Danmark af os? Hvorfor er det O.K. at hade? Hvorfor er det blevet offentligt acceptabelt at undertrykke folk for deres rettigheder….?"
De danske vittigheder, har ifølge Mawla blot ført til "en masse smerte, vrede, frustration og pludselig stolthed og nationalisme. Et tilhørsforhold, der ikke inkluderer imamer, kvinder med tørklæde og unge mørke knægte, men derimod kun ariske danskere og de såkaldte demokratiske Muslimer”, hvilket indikerer, at hendes indsats i hjemmeværnet næppe vil være for demokratiet, for Danmark eller for danskere, som hun så klart tager afstand fra, med mindre det er i taktisk sammenhæng overfor medierne.

Rolf Slot  Henriksen

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk