Voldtægter i Sverige nu 560% flere end i Danmark

 
Antallet af voldtægter mod svenske piger stiger eksplosivt (560% højere end i Danmark)

Antallet af voldtægter stiger alarmerende i Sverige især i byer med store muslimske ghettor og er nu 560% (fremhundrede og treds procent) højere i Sverige end i Danmark. Og voldtægterne er af samme art: det gennemgående træk er at muslimske mænd voldtæger svenske kvinder,og det aldrig er svenske mænd, der voldtæger muslimske kvinder. Samtig er antallet af gruppevoldtægter steget alarmerene og er nu det højeste i Europa. Gå blot ind på http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=46&tekstid=2383 og døm selv. Og gå gerne ind på Sveriges Statistik på www.bra.se, hvis vantroen breder sig. I Sverige voldtages dagligt knap fire piger under 15 år, det bliver til 1.241 på årsbasis. Der er så også lige 973 unge kvinder mellem 15 og 17 år, der må lide samme skæbne.I Sverige var der i alt i 2008  5.379 fuldbyrdede overgreb mod kvinder. Danmark, der har en befolkning på ca. 60 procent af den svenske, havde i 2008 omtrent 570 anmeldte voldtægter.

Udviklingen er således acceleret efter af forlaget Rafael for 7 år siden udgav bogen "Gruppevoldtægter i Danmark og Sverige", som for første gang belyste problemet. Et gennemgående træk er, at svenske og danske kvinder af muslimske kredse anses for at være urene og dermed legitimt bytte, hvorfor de over en kam kaldes ludere. "En kvinde uden tørklæde er uren og gør det rene samfund beskidt, derfor er de selv skyld i de bliver voldtaget"" siger den højeste muslimske gejstlige og imam i Danmark Mufti Mehdi ved Islamisk Kulturcenter i Kbh.
En uhæmmet indvandring af især muslimer fra tredjeverdenslande skaber automatisk svenske tilstande. Sverige er foregangslandet, der viser, hvilken skæbne der venter europæerne, hvis vi fortsat tillader personer, der anser europæiske kvinder for urene, at indvandre en masse.

 

Prøv at modbevise tallene, der fortæller, hvad der foregår. Prøv at fortælle os, at det er europæernes skyld, at så mange af muslimerne – som udgør omkring 70 procent af voldtægtsforbryderne i de europæiske lande – er nødt til at handle, som de gør imod os, fordi vi ikke vil inkludere dem. Prøv at fortælle den 14-årige pige, der blev gruppevoldtaget af fire muslimer uden for Odense, og hvor ingen indtil nu er blevet udvist , at det var hendes landsmænds racistiske tilbøjeligheder, der tvang de fire mænd til at forbryde sig mod hende.

 

Der føres i øjeblikket en krig mod svenskerne og mod europæiske kvinder af ekstremister fra den såkaldte elite, der priser det multikulturelle paradis, men i realiteten for længst selv har tabt troen på det.

 

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk