Nørrebro skal generobres

23. feb 2009  

Muslimske grupper kropsvisiterer nu almindelige mennesker på Nørrebro
I TV den 23.2.09 siger politichefen Per Larsen at, "vi skal GENEROBRE Nørrebro". Det kan kun forståsdet forstås der hen, at danske myndigheder har mistet kontrollen med de indvandrerbander og det pres, som den muslimske befolkningsandel lægger på danske borgere i kvarteret.
Siden uge 4 i 2009 sker det oftere og oftere at muslimske indvandrerbander og muslimske grupper kropsvisiterer danskere i området og føler dem helt ned i underbukserne, angiveligt for at se om de er rokkere eller har våben. Det er helt ude af kontrol, og svarer til de krav vi kender fra Nørrebrofatwaen fra 2007, der i ordlyden bl.a. går på at danskere skal tvinges ud af Nørrebro som et kommende rent muslimske område, hvor  muslimsk lov kan indføres.(Se Nørrebroftawaen). 

"Det er helt, helt uacceptabelt, det der foregår derude i øjeblikket med de kropvisiteringer," siger chefpolitiinspektør Per Larsen, Københavns Politi.
Politiet lover at det bliver stoppet.
"Vi skal have genskabt balancen på Nørrebro. Det kan ikke nytte noget, at banderne tror, at de har overtaget styringen af Nørrebro. Det er helt, helt uacceptabelt, det der foregår derude i øjeblikket," siger chefpolitiinspektør Per Larsen, Københavns Politi, ifølge jp.dk og fortsætter:
 Situationen er helt uholdbar for borgerne, der færdes derude. En af vores allerførste og primære opgaver bliver at få sprængt disse kriminelle vagtordninger i atomer, og samtidig skal flere visiteres, men af os."
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk