Lederen af Europas fatwaråd: Hitler som muslimers forbillede

 
Islam vil gå i Hitlers fodspor
siger ledren af det europæiske fatwaråd og en af vor tids mest indflydelsesrige sunnimuslimer, den egyptiske imam Yusuf al-Qaradawi. Det ville være godt at alle jøder blev slået ihjel.

Da imam al-Qaradawi i uge 5 i 2009 prædikede på den arabiske tv-station al-Jazeera, hyldede han Adolf Hitler og hans gerninger og udtalte, at "holocaust er en guddommelig straf for jøderne".
Hitler som muslimers forbillede
- Gennem historien har Allah sendt folk til jøderne for at straffe dem for deres korruption. Den sidste straf blev iværksat af Hitler. Gennem alt det han gjorde mod dem formåede han at sætte dem på plads.  Dette var Allahs himmelske straf til dem. Ved Allahs vilje; næste gang vil det ske ved de troendes muslimers hænder", sagde imamen, som er en af al-Jazeeras mest populære tv-værter.

Nej til undskyldning
Flere europæiske politikere har bedt al-Jazeera om at beklage transmissionen af Yusuf al-Qaradawis budskaber samt at bandlyse ham fra samtlige af stationens programmer. Al-qaeadawi ønsker ikke at undskyulde noget som han står ved og som alle muslimer står ved, siger han. Også tv kanalen Al-Jazeera, som via sin engelsk-sprogede tv-kanal vinder større og større popularitet i England, har nægtet at undskylde Yusuf al-Qaradawis udtalelser.
 
 
 
 
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk