4 faser i erobringen af vesten: Edurado Farah

En af de første, som så ,at Europa ville blive rendt over ende af muslimerne var libaneseren Eduardo Farah, som er dansk gift og har mexicansk statsborgerskab. Allerede 1987 skrev han en skræmmende eksakt beskrivelse af fremtiden for Europa og Danmark. Allerede da stilledr han spørgsmålet om Euroap ønskede at begå slevmord med den muslimske maasseiendvandring, hvilket han beskrev i bogen  ”Økologisk ideologi. Opgang og nedgang for menneskelige samfund som en økologisk proces” (förlaget Stavnsager, 1987).  Eduardo Farah så allerede i 1987 at asylreglerne var skræddersyede til en muslimsk magtovertagelse indenfor få årtier. 
Farah, Eduardo: Økologisk ideologi.
Opgang og nedgang for menneskelige samfund som en økologisk proces.
1987. 200 sider. ISBN 87-7275-108-8. Forlaget Stavnsager, Odense.

 
Er Europa ved at begå selvmord?


 

Erobringsfasen
 
Erfaringsmæssigt kan man inddele en erobring, som den nu sker i Vesteuropa, i 4 stadier. Først kommer en stor gruppe gæstearbejdere, flygtninge etc. På dette stadium hilses de velkommen av medierne og de politiske partier. Når lokalbefolkningen begynder at reagere overalt hvor muslimerne slår sig ned i stor mængde, fordi de føler muslimernes had mod dem, kommer venstreorienterede, liberale og humanister for at slå vagt om den nye befolkningsgruppe. Via radio og presse beskyldes enhver, som vover at tage afstand fra det som sker, for at være "racist", hårdhjertet, umenneskelig, etc. På denne måde affærdiges alle indvendinger. Denne fase er passeret i Skandinavien, Østrig, Italien, Spanien... (1987)
 
I 2. fase henter indvandrerne deres familier til det nye land, hvor de øges yderligere i de områder hvor de bor, og snart udgør de en stor del af kommunens befolkning. Fordi de samler sig enkelte steder, er det let for dem at opretholde deres  egen kultur. De læser og taler deres eget sprog, dels i hjemmet, dels i forretninger, caféer og restauranter, fordi de drives af deres egne.
 
I disse samfund har de fleste ukvalificeret arbejde eller er på understøttelse. De bosætter sig hovedsageligt i arbejderkvarterer, hvor lokalbefolkningen føler dem som fjender. Men endnu en gang slår den yderste venstrefløj "humanisterne" vakt om indvandringen, med beskyldninger mod de landsmænd, som reagerer.
Disse "beskyttere" udmærkes ofte ved at bo langt fra indvandrerne og tilhører det øverst lag i samfundet. Der oppe fra anklages den indfødte arbejderbefolkning for "racisme”. Der stiftes antiracistgrupper og man gør alt for at kvæle enhver protest, samtidig  med at man går udenom problemet. Dette stadium har passeret i Tyskland, Holland, Belgien og England. (1987)
 
Det 3. stadie udspilles 10 - 30 år efter de første indvandreres ankomst. De udgør nu en majoritet i "deres" områder. Deres kultur, som afspejles i deres moskéer, restauranter, butikker får disse områder til fuldstændigt at ligne deres hjemlande. Deres børn går i egne skoler, de føler snart også egen lov. De har egen radio, TV og egne aviser.
Deres slægtninge fortsætter med at slå sig ned slå og deres befolkningstal øges hele tiden, og nye områder overtages som systematisk. På dette tidspunkt forlader arbejder i stadig større tal venstrefløjen og finder andre partier..
 
Venstrefløjen bliver stadig mere hysterisk i sine angreb. Indvandrernes flytninger beskyttes nu gennem diverse EU-regler beskyttet, hvilket tillader enhver at flytte som han ønsker. De to befolkningsgrupper - den europæisk kristne og den islamiske - lever nu helt separerede i gensidig mistro og had. Efterhånden som muslimerne presser på for at nå politisk indflydelse genom venstrefløjen, polariseres situationen som i Marseilles, Paris’ yderområder, Lille, Bryssel, engelske byer og Amsterdam. Volden øges, kriminaliteten stiger.
 
Det 4. stadium er allerede flere steder i fuld gang med at udvikle sig. Efterhånden som islam kommer til at dominere visse byer eller provinser, tager muslimerne den politiske magt. På dette tidspunkt vil det lokale politi, ligesom forsvarsmagten,  blive opdelt. I de unge aldersgrupper vil muslimer blive en majoritet. Muslimsk lov bliver gældende.
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk