Muslimske frihedsparti proklamerer muslimsk revolution i Norge
skrevet af Avisen "Norge idag"

Den norske avis "Norge i dag"skriver at en af lederne for "Det islamske befrielsesparti," Sheik Issam Amira har proklameret, at Norge skal være et af de første lande i Europa, hvor der skal gennemføres en islamisk revolution. Dette har han han afsløret i en tale i moskeen på Tempelpladsen i Jerusalem for kort tid siden. Befrielsespartiet udbreder en ideologi, som er tæt op af Al-Qaidas, og opfordrer til islamsk revolution og ødelæggelse av "ikke-troende nationer og religioner" .

Islamsk verdensstat

"Norge i dag" citerer den ledende imam og sheik Amira for, at Befrielsespartiet vil etablere en islamsk verdensstat med Jerusalem som  hovedstad.

"Danmark,Holland og Norge er de første mål for den islamske revolution i Europa", siger Sheik Issam Amira. Efter revolustionen i Norge skal hovedstaden ikke mere hedde Oslo, men Medina. Medina i Saudi Arabia er den helligste by i islam efter Mekka.
- "Efter dette vil partiet kæmpe en hellig krig for et sprede islam til resten av Europa. Hele Europa skal samles under islams flag", sagde partilederen i talen.

Hellig krig

"Skandinavien skal være et springbræt for at kæmpe hellig krig og revolutionere hele Europa", refererer "Norge i dag.
" Muslimene i Danmark udgør ved deres vækst en trussel mod det danske kongerikets fremtid. Vi vil få magten over de vantro. Det er ingen overraskelse at muslimerne i Medina var mindre en tre procent av befolkningen, da de overtog magten.Og det lykkedes dem et ændre styret i Medina. Det er ingen overraskelse at det har lykkedes vore brødre i Danmark å bringe islam til ethvert hjørne i dette land. Allah vil give os sejr i deres land til et oprette en islamisk revolution i Danmark", siger Sheik Issam Amira.

Guddommelig påbud

Under ramadanen i fjor gik "Det islamske befrielsesparti" hårdt ut for å rekruttere nye medlemmer og aktivister. En gigantisk banner med teksten; "Revolutionen er et guddommelig påbud" blev sat op på Tempelpladsen i Jerusalem. Ungdommen, som satte banneret op blev hilst af partimedlemmerne, som ropte: "Næste år i Jerusalem under den islamske revolutions styre."

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk