Muslimer kræver kristen biskop afsat i England

Muslimer vil have biskop afsat

08. jan 2008 En række muslimske organisationer i England kræver engelsk biskop afsat, fordi han har påvist at stadig flere bydele i engelske byer er forbudte områder (no-go areas)for kristne og ikke muslimer, hvor muslimer hindrer andre i at komme og hvor islamisk lov dominerer.

 

Tidligere mente den engelske regering at England var et godt eksempel på at multikulturalisme kan lade sig gøre, men efter multikulturalismens sammenbrud i England og alvorlige gadekampe og fordrivelse af ikke-muslimer far muslimske områder de senere år, tager en kendt biskop nu bladet fra munden.
Grunden til at han tør udtale sig er at han oprindeligt er indvandret fra Pakistan og som mørhudet ikke kan ankalges for racisme. I et avisindlæg siger den anglikanske biskop af Rochester, Michael Nazir-Ali at tilstanden er langt værre end medierne vil være ved.  Han skrev søndag i avisen The Sunday Telegraph, at nogle steder i Storbritannien er så fjendtligt indstillet overfor ikke-muslimer, at det er bedst at holde sig væk. Ikke-muslimer overfaldes, chikaneres, bespyttes og hånes.   Michael Nazir-Ali påvisning af de skandaløs forhold viser at forsonende toner om fredelige sameksistens i det multikulturelle britiske samfund blev afløst af noget mere dramatisk.

Muslimske ledere og oranistaioner og enkelte politikere har reageret voldsomt og muslimske ledere beskylder biskoppen for at skabe skræmmebilleder. Flre muslimsk ledere forlanger endog hans afsked.

– Nazir-Ali fremmer had mod muslimer,og bør træde tilbage, siger Mohammed Shafiq fra den muslimske Ramadhan Foundation ifølge The Daily Telegraph.
Lignende udfald høres fra organisationen Det Islamiske Samfund i Storbritannien.
 Ajmal Masroor fra Det Islamiske Samfund beskylder biskoppen for løgn.

Men felre ledende medlemmer af Church of England har været ude med støtte til Michael Nazir-Ali og har sagt, at kristne i overvejende muslimske områder er nervøse for at vise deres tro. Det gælder blandt andet i områder som Blackburn og Burnley i det nordlige England, hvor den muslimske befolkning udgør 95 procent af indbyggerne i nogle bydele.

– Jeg tror, at kristne og ikke muslimer nogle gange føler, at de er de fremmede siger således biskoppen af Burnley, John Goddard.

Han understreger samtidig i The Daily Telegraph, at biskop Nazir-Ali blot har ønsket at starte en debat om emnet.
Også paraplyorganisation Muslim Council of British angriber biskoppen.

.58-årige Michael Nazir-Ali er den eneste af biskopperne i den anglikanske kirke, som har en asiatisk baggrund. Han er født og opvokset i Pakistan, hvor faderen konverterede til den katolske kirke. Michael Nazir-Ali skiftede senere til den anglikanske kirke og var verdens yngste anglikanske biskop, da han blev indsat i 1994.Dette er nok en del af forklarinmgen på problemet. I islam er der dødsstraf for at blive kristen , hvis man var muslim. Det næger muslimer i England at Michael Nazi-Ali ikke er muslim.

Han har tidligere beskyldt det muslimske samfund for dobbeltmoral, fordi de både vil være ofre og samtid går efter overherredømmei Europa. Han er også kritiker af det islamiske tørklæde som er et symbol på sharia, islamisk lov.

  

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk