Gruppevoldtægter i Pakistan

Gruppevoldtægter i Pakistan prakiseres af muslimske mænd overfor det kristne mindretals kvinder.
Det skyldes, at de kristne kvinder anses for mindre værd; de har mindre ære og er urene i forhold til muslimer.
Samtidig er det voldtægtsofferet som straffes for utugt.
Eksempler:
1. Den kristne pige Asyia Parveen var 13, da hun blev voldtæget.
12 vidner så voldtægten den 21.10 1996. Nu er det offeret, som anklages og skal betale 2 mill. i skadeserstaning! Dommeren brugte de islamiske Hadood love(utugtslovene), der medfører en alvorlig tiltale mod Asyia for at have dyrket sex udenfor ægteskab. Pigen spørger "Hvorfor skal jeg straffes for en forbrydelse, når det var mig der var offeret? Jeg er ødelagt for evigt. Jeg kan aldrig tage tilbage til min landsby eller gifte mig". Når en pige dømmes skyldig efter den islamiske Hadddoodlov bliver hun dømt til 80 slag med en bambusstok.
Et andet eks. er en kun 7 årig kristne pige, som af 4 unge muslimske mænd blev slæbt ind i et rum og voldtaget på skift. Pigens fader, Ghulam Masih, kom løbende pga. postyret og så sin muslimske nabos sønner stå bøjet over datteren. Faderen bar sin datter, som var indsmurt i blod til politistationen, dernæst til hospitalet i Shekhupura, hvor det blev konstateret, at hun var blevet voldtaget. Pigens kvæstelser var så slemme, at hun ikke vil kunne få børn. Voldtægtsmændene søgte at give faderen gaver, hvilket han nægtede. 19 måneder senere, den 20.okt. 1998 blev pigens far Ghulam arresteret. Han blev pisket og beskyldt for mord. De muslimske familier havde for at straffe den kristne familie for anmeldelsen beskyldt pigens far for at være morder. Politiet hørte ikke på den kristne familie. Inspektøren sagde at faderen til den 7 årige pige jo var kristen og han havde beskyldt andre for at have voldtaget hans datter, men de var gode muslimer. Og inspektøren sagde "jeg er først oig fremmest forpligtet overfor Islam. sådan vil domstolen også se på det, og Ghulam (faderen) vil blive hængt. Bare vent og se".

I islam er voldtægt forbudt. Voldtages muslimske kvinder, venter der forbryderen en alvorlig straf. Men man ser anderldes på det, hvis det er en ikkemuslim det går ud over. Så er hun selv ude om det. Hun har lagt op til det. Dermed er den udøvende i praksis uskyldig, medens offeret har skylden.Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk