Bernard Lewis: Muslimerne overtager Europa

Professor, islamekspert og mellemøstkender Bernard Lewis udtalte på en netop afholdt symposium på det hebraiske universitet i foråret 2007 disse ord:
"Muslimerne overtager mere og mere af Europa.
Islam kan snart blive den dominerende magt i Europa, der pga. af politisk korrekthed har trukket sig ud af kampen ..". På spørgsmålet, hvad det vil føre til for Europas jøder, siger han: "Udsigten for Europas jødiske samfund er svækket. Snart vil det eneste relevante spørgsmål angående Europas fremtid være: Vil det blive et islamiseret Europa ellet er europæiseret islam? Islams voksende magt i Europa bekymrer især som følge af muslimernes øgede støtte til ekstreme muslimske organisationer og endog terroristbevægelser i den islamiske verden". Videre siger han, at europæerne har givet op og at de har mistet egenrespekten og selvtilliden.
"Europæerne har igen respekt for deres egen kultur. De har kapituleret overfor islam på alle områder i en stemning af selvfornedrelse, politisk korrekthed og multikultur".
                                              Bernard Lewis forældre var jøder fra den engelske middelklasse, han er opvokset i London og er idag tilknyttet Princeton Universitetet.(Avisen Norge IDAG den 6.2. 2007 s.6)
 
 
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk