Gjellerup som autonomt område
skrevet af A. Gravers

Ifølge Nørrebrofatwaen tilstræber en række muslimske organisationer at gøre Nørrebro til et rent autonomt muslimsk område. Noget lignende er langt mere fremskreden i Gjellerupparken i Århus, hvor en lille lovligt anmeldt demonstration mod terrororganisationen Hamas fik en rystenede udgang. Her følger beskrivelsen af hændelseforløbet:
"Vi havde anmeldt en lovlig demonstration, med temaet "Folkemorderne Hamas ud af Skandinavien".
Denne demonstration blev afbrudt af politiet, med henvisning til at de ikke kunne garantere vores sikkerhed længere. Ifølge TV2 Nords indslag kl. 19.30 fortæller rapporteren, at der ca. var  800 ophidsede ulovligt mod-demonstrerende mod vores demonstration. Politiet og pressen blev beskudt med ulovlige kanonslag og raketter, der eksploderede. Disse blev brugt direkte mod politi og presse.
En sådan raket, der rammer et menneske i maven, forårsager enten død eller livsfarlig kvæstelse, og foruden disse midler blev der samtidig kastet med sten, ligeledes mod politi og presse.
Politiet var klart i mindretal, og kunne derfor ikke varetage vores sikkerhed. Ophidsede moddemonstranter var i færd med at omringe vores demonstration for at angribe os direkte.Der blev råbt "danskersvin" af forbikørende biler, hvor folk hang ud af vinduet med palæstinensiske flag. Samtidig råbte de ulovlige mod-demonstranter "død over USA, død over Israel, død over Danmark!" 
Hvis 20 fredelige og lovligt demonstrerende mennesker, hvor hovedparten var ældre, der viftende med små danske papirflag, kan virke så provokerende, at stedet omkring demonstrationen blev forvandlet til et Mellemøstligt uro-område, så har disse uromagere klart vist, at de ikke respekterer den danske grundlov. Og at de samtidig sætter politi og pressefolks liv og førlighed i fare gør, at de hurtigst muligt må arresteres med henblik på en retssag, der som emne har øjeblikkelig udvisning af Danmark. Grupper, der bekriger politi, presse, den danske grundlov og lovligt anmeldte demonstrationer, har ingen plads i et dansk demokrati".
"SIAD", "Foreningen mod islamisering - oplyser, at de har anmeldt en demonstration på Nørrebro 22.juli.2006 kl. 12.00 mod islamisk ekstremisme og for at grundloven overholdes.
Se også "Nørrebrofatwaen".
 
Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk