Antisemitisme i Mellemøsten
skrevet af G. Cain


ANTISEMITISME I MELLEMØSTEN


Alle troesretninger og ideologier ændrer sig i tidens løb. Kristendom og jødedom er på mange måder meget forskellige fra det de var i middelalderen eller oldtiden og dette gælder i høj grad islam, der imodsætning til f eks, kristendom ændrer sig nu i radikal retning. Ikke mindst mht. Holocaust.

Selvom der kun er de få i den vestlige verden, der benægter eller bagatelliserer nazisternes mord på 6 000 000 jøder ser tingene anderledes ud i Mellemøsten, hvor en bramfri antijødisk tone automatisk høster bifald. “Selvom ovnene i Buchenwald og Auschwitz havde arbejdet i døgndrift, ville det have taget snesevis af år at dræbe seks millioner mennesker, og ikke kun de tre år, nazisterne havde”, skriver chefredaktør Gawal Dawidar i Egyptens toneangivende avis Al Akhbar 14. juli 1998 (cit. i Kristeligt Dagblad 28.1.99), og det syriske dagblad Tishreen deler dette syn. Ifølge Politiken 3. febr. 2000 beskylder Tishreen Israel for at have “opfundet Holocaust”, samtidig med at bladet fremhæver den britiske historiker David Irving, der benægter Hitlers brug af gaskamre under Anden Verdenskrig. Denne holdning er Al Akhbar og Tishreen ikke ene om.

Den tidligere franske kommunist og nu konvertit til islam og Roger Garaudy har skrevet en bog, der påstår, at Hitlers gaskamre var en myte. Ifølge Mellemøst Orientering 1998 nr 8 (udgivet af Odense Universitet) har Garaudy fået massiv opbakning fra den arabisk/islamiske verden, inklusive den del af den, der ligger heroppe i det kolde Nord. Lige over på den anden side af Øresund kører Sveriges Radio Islam en klar antijødisk linie, hvor Holocaust reduceres til et bluffnummer, og i Tyskland, hvor Hitlers Mein Kampf er forbudt, sælges den åbenlyst fra moskéerne i tyrkisk og arabisk oversættelse. Formentlig snart også i Danmark. Sådan som det ser ud nu er det er ikke usandsynligt, at benægtelse eller bagatellisering af Holocaust vil være almindeligt islamisk dogme indenfor en overskuelig tid. Det har man fra officiel dansk side lukket øjnene for, og tilhængere af det multietniske Danmark har været uvillig til at se, at nazismen nu iklæder sig religiøse gevandter..Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk