Retten til at voldtage/forlempe ikkemuslimske kvinder

RETTEN TIL AT VOLDTAGE IKKEMUSLIMSKE KVINDER(Om baggrunden for gadekampe i Sidney dec. 2005)

I forbindelse med en gruppevoldtægt, hvor en australsk pige blev voldtaget af muslimer, sagde en muslim under retssagen dec. 2005, at han ifølge Koranen havde ret til at voldtage ikkemuslimske kvinder, da de ikke var tildækkede. Den pakistanske mand var i retten i Sidney (Australien) for fire tilfælde af voldtægt på piger ned til 13-års alderen. ”De havde ikke ret til at sige nej, for de dækkede ikke deres ansigter, og bar ikke slør, så derfor gjorde jeg ikke noget forkert,” sagde han i vidneskranken. Denne påstand viser sig, at være helt i tråd med en række muslimske imamers ord.

Situationen er tilspidset i Sidney det sidste år, sidst da muslimer truede med at slå muslimkritikere ihjel. Flere piger på stranden havde fået at vide, at hvis de viste sig på standen i bikini skulle de voldtages. I forbindelse med brutale voldtægter mod ikke-muslimske piger i Sidney, chikane og trusler mod piger på Sidneys strande fra muslimer og to brutale overfald på livreddere, gik Sidney amok. 4000-5000 australiere gik til angreb på de muslimske bander og på muslimske tæskehold for at stoppe dem, da myndigheder og politikere alt for længe havde undskyldt overfaldene og bortforklaret dem.

Ved en moske havde muslimer forsynet sig skydevåben og køller og faldt hen over en kirke som de brændte af.

Det australske parlament har været hasteindkaldt.

Argumentet for tankegangen, at ikkemuslimske kvinder må voldtages, møder vi også blandt muslimske ledere og lærde i Danmark. Her tre eksempler:

 

 

Du bør ikke vise respekt for kvinder uden tørklæde

Mufti Shahid Medhi; øverste sunnimuslimske gejstlige i Danmark og mufti for tre moskeer i København, og leder af ” Islamisk Kulturcenter”, Brønshøj.

 ”Kvinder har ikke krav på respekt, når de går rundt uden tørklæde. Og dermed er de selv skyld i det, når de bliver overfaldet”(DR2 Tal med Gud, 22.9.04). ”Al den kriminalitet, der sker mod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem”. ”Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig”.

 "Kvinder gør det rene samfund beskidt, når de går rundt uden tørklæde. De har ikke krav på respekt og er ikke værdifulde som dem, der bærer tørklæde”.

 ”Det er dels kvindernes egen skyld, hvis de bliver voldtaget og dels samfundets skyld. Deres påklædning er et samfundsproblem”.

 Kvinder skal bære tørklæde hvis de skal have nogens respekt”.(Udtalt til BT 23.9.2004.)

 ”Så vil der komme mere respekt omkring kvinder. Tørklædet er jo en måde, kvinder kan beskytte sig på. Ellers ligner de jo en billig vare, der bliver solgt ude på gaden. Det er meget umoralsk at rende rundt uden”. Kun muftien kan udstede gyldige fatwaer. (Mufti Shahid Medhi har 11 års islamiske studier ved muslimske universiteter bag sig).

 

Koranen skelner mellem rene og urene kvinder via tørklædet. Imam Abu Laban fra moskeen ”Islamisk Trossamfund”, København.

”Sig til dine hustruer og døtre og de muslimske kvinder, at de skal trække deres ydre tørklæder sammen om sig. Dette er det bedste, så de kan kendes(som rene) og ikke forulempes”. (Koranen sura 33.60). ”Hvis nogen påstår, at dette kan tolkes billedligt, så er det samme som at tolke Koranen efter sit eget forgodtbefindende". (Udtalt til bladet "Folkeskolen" nr.15 , 1998, s.4).

 

 

  Urene danske kvinder er ikke beskyttet af Koranen

 Tariqah-Jihad, Danmark,  danske sufimuslimer.

 ”Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger, og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran. Islam er stor og skal herske i hele verden, som den hellige Koran siger…. Danske kvinder lever urent……og de skal ud af vores område.” (Uddrag fra deres danske fatwa for Nørrebro af 22.10.2001) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk