Når vi overtager magten, er I velkommen til at forblive i landet

Magtovertagelse gennem børnefødsler

 

 

 

Forplant jer!

 

Af Tanveer Sharif, medlem af hovedbestyrelsen i Det radikale Venstre og aktiv  i ledelsen for den muslimsk pakistanske organisation ”Minhaj ul-Quran”.

 

”Til Danmarks indvandrere: Forplant jer!

 

Integrationen af indvandrere og flygtninge i Danmark er mislykkedes….

 

Kun når de danske indvandrere opnår en kritisk masse, vil de blive taget seriøst. Til indvandrerne er mit budskab klart: Få flere børn og tag en længere uddannelse! Det er vejen frem….” (Politiken 15.3.2001).

 

 

 

 

 

 

 

Muslimer får flere børn end danskerne. Den kloge narrer den mindre kloge

 

Jahamir Abdallah,  formand for danske ”Islamic Student organization”

 

”Vi muslimer rejser derhen, hvor det passer os, det skal ingen blande sig i. Muslimer er frie mennesker, danskere er slaver af druk og narko og mistro til tilværelsen. At muslimerne får flere børn end danskerne, at det sociale system bliver udnyttet osv., kan I kun takke jer selv for. Den kloge narrer den mindre kloge”. (Hans læserindlæg i Ekstra Bladet 6.4.1997).

 

 

 

 

 

 

Vi føder jer kaput

 

M.A.Rassoul, islamisk filosof, nu bosat i Tyskland.

 

”Tiden arbejder for os. Vore kvinder har altid en tyk mave. De kristne får stadig færre børn. Når vi har nået 50%, skal grundloven væk, og Koranen regere. De regerende skal være muslimer. Det må endegyldigt være slut med de kristnes afgudstjeneste...”

 

”At få børn er meget vigtigt for, at vi kan indtage landet. Det sker gennem børnefødsler, og socialkontoret betaler jo. Hvad de tyrkiske mænd ikke

 

klarede, da de skulle erobre Wien, det klarer nu vi. Det er vi Allah skyldig.

 

Vi føder jer kaput”. A. Mertensacker: „Muslime erobern Deutschland“ 1998.

 

 

 

  

 

Vi vil opveje fødselsunderskuddet i hele EU

 

Vural Öger, tyrkisk muslim, indvalgt i EU parlamentet for det tyske socialdemokrati. Leder af et stort rejsebureau.

 

”Det klarer vi. Det som Sultan Suleyman påbegyndte med belejringen af Wien i 1683, vil vi gøre til virkelighed for indbyggerne gennem vore kraftfulde mænd og vore sunde kvinders fødsler”. (Citeret efter den tyrkiske avis Hürriet, i den tyske avis Hamburger Abendblatt maj 2004. Hans kommentar til den efterfølgende voldsomme kritik var, at hans udtalelse jo kun var ment morsomt).

 

 

 

 

 

 

Altid klar til at lave børn

 

Tariqah Jihad, uddrag fra dansk fatwa for etablering af autonome områder i Danmark(2003).

 

”Vores drenge må ikke gå i bad med andre, for muslimske drenge er omskåret og må ikke vise sig, for han er uden hud og altid klar til at lave børn. Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran”.

 

 

 

  

 

Når vi overtager magten, er I velkommen til at forblive i landet, hvis I accepterer islamisk lov

 

Islamisk råd, Sverige

 

Næstformanden for ”Islamisk Råd” i Sverige Mahmoud Aldebe og imamen Abd al Haqq Kielan mødtes med lokale ledere af Svenska Kyrkan. De uddelte ved den lejlighed et skrift , hvori de redegjorde for deres tanker og planer med det svenske samfund, når de blev tilstrækkeligt mange. ”Den islamiske statsform er den svenske langt overlegen, eftersom den er Allahs eget politiske system baseret på åndelige og moralske grundsætninger efter guddommelige forskrifter. Alle ikke-muslimer er velkomne til at leve i det (fremtidige) islamiske Sverige, når de følger Allahs lov shariaen.” (”Världen i dag” 15.2.2002).

 

 

 

 

 

Anbefal siden til en ven...
Webdesign by Style-IT

© www.islaminfo.dk